Bass Matters na Martinskoj ovog ljeta traje sedam dana!

Autor:   /   Objavljeno: 20.02.2014, 23:33

Nakon par godina ljetnih Bass Matters izdanja, poznavateljima šibenske alternativne scene itekako dragih provoda uz gostovanja kako domaćih, tako i stranih soundsystema, Šibenčani koji stoje iza ovog projekta odlučili su otići korak naprijed.

Ove godine organizirali su sedam dana uživancije kraj mora, tijekom kojih će se održavati niz glazbenih i vizualnih radionica, od teoretskog do praktičnog dijela te neizostavni partyji. Sve počinje u ponedjeljak, 29. srpnja u kampu Martinska.

- Sve to će bit supportano s dva systema, dijelom i sa trećim. Možda bude clash, možda ih spojimo u jedan, sve opcije su otvorene – priča nam o spontanosti cijele priče Vladimir Jurićan, uz Luku Mašića jedan od 'krivaca' za još jedan kvalitetan projekt u našem gradu. Glazbu će odabirati domaći dub znalci, ali i sami gosti, ako posjeduju svoju selekciju na vinilu ili CD-ima.

- I sve to za O kuna! Dođi i budi dio jedne priče koja će se iz godine u godinu sve više pričati! – poručili su organizatori.