KLUB MLADIH ENTER organizira radionice u Narančastoj zgradi

U rujnu 2017. godine KLUB MLADIH ENTER organizira radionice u Narančastoj zgradi za sve zainteresirane

U rujnu, a to je ovaj mjesec smiley, KLUB MLADIH ENTER organizira niz radionica u Narančastoj zgradi na Banju, pa tako nudi:

DJ radionicu:

koja je zamišljena kao druženje uz glazbu, upoznavanje sa osnovma dj-anja i modernim dj alatima.  Svrha radionice je da se zainteresiranima približi pojam dj-anja, te da nauče osnove istog.

Radionica će se održati u 4 termina u trajanju od 18  do 21 h.

1. termin - 15.09. upoznavanje polaznika radionice, razgovor o događajima bitnim za razvoj moderne dj kulture , razgovor o dj tehnikama i instrumentima.

2. termin - 16.09. upoznavanje sa osnovnim dj mikserom i trenutno  najpopularnijim   softverom za dj-anje, Native Instruments Traktorom.

3. termin - 22.09. upoznavanje i rad sa Pioneer CDJ playerima i njihovim softverom za pripremu i organizaciju glazbe, Rekordboxom

4. termin - 23.09. evaluacija i druženje uz dj-anje sudionika radionice.

Voditelji i moderatori radionice su Šibenski dj entuzijasti.
 

Vegaonicu:

Na vegaonici će svi polaznici moći naučiti kako se rade sirove torte i kolači. Planirane su dvije radionice, koje počinju sredinom rujna. Naravno da će oni koji budu na radionici imati priliku i degustirati, a sigurno smo i uživati u slasnim preparacijama.

Radionica izrade namještaja:

počinje 24.09.2017. godine u 18h,  također kao i prethodne dvije, u prostorijama Narančaste zgrade na Banju. Plan je izrada funkcionalnog namještaja kojeg koristimo u svakodnevom životu.

Sve radionice su u trajanju od 3 sata i kako je broj polaznika ograničen bilo bi dobro da se odmah prijavite na sibenska.udruga.mladih@gmail.com tako što ćete poslati: ime, prezime, broj mobitela i naziv radionice na kojoj želite sudjelovati. 

Radionice su BESPLATNE, a financirane su od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Vidimo se u Nari smiley

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja