Bum! Šibenik

Autor:   /   Objavljeno: 10.04.2014, 18:54

Šibenska udruga mladih organizira Bum! u Šibeniku

Šibenska udruga mladih 25/26 travnja organizira Bum!. 

Kroz dugogodišnji rad prepoznali smo potrebu za ostvarenjem učinkovitije suradnje udruga mladih i lokalne uprave; za njihovim efikasnijim umrežavanjem te otvaranjem novih prostora za bolje promišljanje potreba i problema mladih. Zbog svega toga odlučili smo napraviti Bum! u gradu. Bum! ili Budućnost udruga mladih osmišlljen je s ciljem da se povežemo, poboljšamo suradnju i zajednički poradimo na problemima s kojima se u svojem radu susrećemo.

25. travnja od 10 sati ujutro organizirati ćemo konferenciju u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" na kojoj će sudjelovati lokalne udruge mladih i za mlade, predstavnici gradske uprave te prijateljske udruge iz Splita i Zagreba koji će doprinijeti svojim iskustvima. Naravno, na konferenciji su vrata otvorena svima kojima tema "aktivnog dijaloga udruga mladih i lokalne samouprave" može biti zanimljiva ili poticajna. 

Za sljedeći dan (26. travnja 2014.) planiran je od 09 sati ujutro Sajam udruga na obali ispred "Azimuta". Sudjelovati mogu sve udruge, bez obzira na njihove ciljeve i djelatnosti. Poanta je da izađemo iz vlastitih prostora (adekvatnih/neadekvatnih - postojećih/nepostojećih) te da svoj rad na jedan dan preselimo na ulice kako bi ga približili javnosti i drugim zainteresiranim korisnicima/cama. Dakle, ako ste član/ica udruge i želite sudjelovati, javite nam se na mail adresu sibenska.udruga.mladih@gmail.com.

Osim toga, za vrijeme trajanja sajma, na otvorenom ćemo organizirati različite radionice na kojima mogu sudjelovati svi zainteresirani/e - a nadamo se kako će to nekome biti dovoljan poticaj da se učlani u udrugu i svojim idejama, zamislima i znanjem doprinese zajednici! 

 

Uskoro još više informacija!

Očekujte pravi BUM!!!

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja