Radionica: Pod zmajevim krilom

Autor:   /   Objavljeno: 21.09.2020, 11:32

PRIJAVE!

U sklopu projekta Aktiv - aktivno, kreativno, tolerantno i vidljivo, organiziramo upcycling radionicu u kojoj će sudionici poboljšati svoje znanje o šivanju na šivaćoj mašini stoga je poželjno predznanje strojnog šivanja.

Upcyling je proces prenamjene otpadnog materijala ili neupotrebljivih predmeta u proizvode nove ili bolje namjene koji su tada i od veće ekološke vrijednosti. Na radionici ćemo koristiti kišobranska i šatorska platna kako bismo ih prenamjenili u umjetničku instalaciju i oblikom asocirali na poetski moment u gradu. Svojom estetikom i funkcionalnošću izrađeni zajednički rad vizualno će obogatiti prostor starog grada isto kao što će i pomaknuti granice mogućeg, kako kod autora tako i kod sudionika te svih posjetitelja našega grada Šibenika.

Radionica će trajati od četvrtka, 24. rujna do nedjelje, 27. rujna u prostorijama kluba Azimut, a u slučaju lijepog vremena biti će održana na livadi ispred Azimuta.
U četvrtak i petak radionica će se održati u popodnevnim satima od 14 do 18h, dok će se u subotu i nedjelju radionica održati od 10 do 17h.

Radionica će biti organizirana uz poštivanje svih preporuka za sprečavanje zaraze koronavirusom. S obzirom na to, broj sudionika je ograničen. Radi zaštite zdravlja svi su pozvani na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost i OBAVEZNO nošenje zaštitnih maski ukoliko radionica bude u zatvorenom prostoru.

Maksimalan broj sudionika je 5 zato uhvatite svoje mjesto i pošaljite prijavu na mail!
Prijaviti se mogu svi u dobi od 7 do 77 godina starosti.

PRIJAVE:
sibenska.udruga.mladih@gmail.com s naznakom POD ZMAJEVIM KRILOM
Radionica je besplatna uz obaveznu prethodnu prijavu!

{C}

Voditeljice: Tijana Mihailović, Nina Šegović i Paula Juričev