Završena Kreativna radionica

Autor:   /   Objavljeno: 03.07.2017, 10:55

U sklopu projekta KLUB MLADIH ENTER, završila je još jedna Kreativna radionica.

Nakon 24 radionice i kreativnog druženja u Narančastoj zgradi na Banju, završena je Kreativna radionica. Bilo je to lijepo izmjenjivanje talenata, ugodno ćaskanje, smijeh i zabava. Kroz druženja su polaznice i polaznici Kreativne mogli naučiti decoupaque na razne načine.

Radilo se na raznim materijalima, kao što su tegle od terakote, drvo, platnene torbe, naravno na papirima i na platnu. Bilo je trenutaka, već pri kraju radionice kad su svi mogli raditi nešto po svojoj želji i izboru, jer tad se već usvojilo novo znanje kreativnog rada.

Naš rad su prepoznale i druge udruge pa smo gostovali u Udruzi Aurora iz Šibenika. I tamo smo kroz opuštenu atmosferu izraživali lijepe stvari, oslikavali smo platnene torbe koje mogu biti iskoristive za ići na plažu ili pak za kupovinu.

Radovi polaznica Kreativne su izloženi u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić", a u sklopu natječaja "uKOPČAj se" putem kojeg su pozvani učenici svih srednjih škola iz Šibenika da se na na temu ovisnosti izraze likovnim ili literarnim uratkom.

Hvala svima koji su prošli kroz ove radionice i što su bili voljni pokazati kreativni dio svoje osobnosti. 

A kako je sve proteklo možete vidjeti u Galeriji fotografija....do slijedeće Kreativne..... smiley