Kreativne radionice

Autor:   /   Objavljeno: 08.03.2020, 13:30

Prijave!

U sklopu projekta Klub mladih Enter, organiziramo kreativne multimedijalne radionice kroz koje će svi sudionici moći razvijati svoje kreativne vještine bez obzira na prethodno iskustvo ili talent.

Radionice su besplatne, uz obaveznu prijavu i redovite dolaske.

Na radionicama ćemo se baviti stop animacijama, slikanjem, oblikovanjem gline, izradom mobilnih skulptura i još mnogim drugim kreativnim tehnikama.

Radionice će se održavati u popodnevnim terminima jednom tjedno.

Početak i točni termini radionica organizirati će se u dogovoru sa zainteresiranima.

Maksimalan broj sudionika je ograničen na 15 zato uhvatite svoje mjesto i pošaljite prijavu na mail :D

 

Prijavite se na sibenska.udruga.mladih@gmail.com s naznakom KREATIVNE RADIONICE i zajedno sa vašom voditeljicom Ninom Šegović zakoračite u svijet otvorene komunikacije i kreativnog izražavanja kroz razne teme i likovne tehnike.

 

 

Životopis voditeljice

Nina Šegović rođena je u Zagrebu 22. travnja, 1993. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u klasi prof. Damira Sokića na Nastavničkom odsjeku. Izlagala je na nekoliko grupnih izložbi: Adria Art Annale, Split, 2019., 17. Festival prvih u Galeriji događanja, Zagreb 2019., Media Mediteranea festivalu u Puli 2019., Garaža Kamba u sklopu projekta Ready Made Ilica, Zagreb 2017., na petom izdanju Artiparti u Klovićevim dvorima, Zagreb 2016. Sudjelovala je na likovnoj koloniji Mlaska, otok Hvar 2017. i internacionalnom projektu Museomix, Zagreb 2018. Vodila je radionice na simpoziju Ars medica, Inter-university centre Dubrovnik 2015.

nina.segovic@gmail.com

 

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja