Dani otvorenih vrata mreže KREŠIMIR

Autor:   /   Objavljeno: 19.09.2019, 08:46

Najava Audiovizualne radionice na tvrđavi Barone

„Dani otvorenih vrata mreže KREŠIMIR“ naziv je završnog trodnevnog događanja u projektu KREŠIMIR - KREativna ŠIbenska Mreža Integriranog kulturnog Razvoja“ koje će se održati u Šibeniku od 3. do 5. listopada 2019. godine.

U sklopu događanja, na Tvrđavi Sv.Mihovila održat će se konferencija „Izazovi i prednosti sudioničkog upravljanja“ koja za cilj ima razmjenu iskustava te razvoj suradnje i umrežavanje dionika u kulturi na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini te i popratni kulturni, edukativni i zabavni program za sudionike i građane. Među očekivanim sudionicima konferencije su predstavnici javnih institucija Republike Hrvatske uključenih u provedbu javnog poziva Kultura u Centru – potpora razvoju civilno-javnog partnerstva, predstavnici organizacija koje provode projekte u sklopu istoga poziva te ostali zainteresirani predstavnici javnog i civilnog sektora u kulturi u Republici Hrvatskoj.

Prijave za konferenciju zaprimaju se na mail: vera@tvrdjava-kulture.hr

Edukativne radionice za građanstvo: AV radionica u organizaciji Šibenske Udruge Mladih, Volontiranje u kulturi u organizaciji udruge Mladi u EU i Upcycling Art radionica u organizaciji udruge Feniks, za cilj imaju približiti građanima rad udruga. Radionice će se održati 4. i 5. listopada 2019. godine na Tvrđavi Barone.

Na Audiovizualnu radionicu se možete prijaviti na mail sibenskaudrugamladih@gmail.com

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja