ACROYOGA U NARI

Autor:   /   Objavljeno: 21.06.2019, 14:49

Jeste li ikad naletjeli slučajno na ekipu koja se igra acroyogom? Ako jeste, sigurno ste poput mene stali, makar na trenutak, i uživali u laganom stanju šoka.

Završili smo i sa proljetnim ciklusom treninga Acroyoge u Nari. A o tome kako je bilo, osim iz naše fotogalerije, saznajte i iz osvrta jedne od polaznica. Vidimo se na jesen!

''Jeste li ikad naletjeli slučajno na ekipu koja se igra acroyogom? Ako jeste, sigurno ste poput mene stali, makar na trenutak, i uživali u laganom stanju šoka. Kako to rade? Jesu li normalni? Ajme, hoće li pasti na glavu?

Mene se toliko dojmilo da sam nakon tri godine promatranja ipak odlučila doći na trening i vidjeti kako to zaista izgleda. Očekivala sam da će biti drugačije od svih dosadašnjih treninga, ali ono što se sve događa prilikom "acranja" mi nije moglo pasti na pamet nikako i nikad. Prva dva tjedna bila su zaista fantastična. Mozak u šoku, ne zna gdje je glava, a kamoli noga (kakvo oslobađajuće stanje).

Maksimalno povjerenje u osobu s kojom radiš, a ne poznaš ju (ipak te ne ispusti da tresneš ko kruška - također oslobađajuće). Javlja se drugačija svijest o tijelu, ravnoteža uma, pokreta dviju ili više osoba.
Razbijanje granica i okova svakodnevice, adrenalin, nova poznanstva, ma ukratko - sve novo.
I nakon duge potrage od košarke, odbojke, rukometa, teretane, taekwondo-a, yoge, tenisa do aerobika, acroyoga je pobijedila!Drago mi je da sam sad dio te ekipe. Da zajedno otkrivamo, osmišljavamo i ostvarujemo nove poze, ideje, da zajedno rušimo granice i da napokon imam dokaz o tome da je u životu sve moguće.
Mi smo fantastične kreacije koje samo čekaju da se ostvari njihov potencijal.

Moja potraga je završila, ili tek krenula, nije ni važno!

Večeras idem na trening i jedva čekam!''